Facebook

Prema statistikama više od milijardu i pol je aktivnih korisnika u Svijetu. Facebook je najpoznatija i najpopularnija društvena mreža u Hrvatskoj. Putem Facebooka se možete idealno predstaviti i promptno iznositi novosti, akcije, promovirati svoj brend, poslovanje ili proizvod. Prednost Facebooka je i u mogućnosti korištenja video uradaka koji su danas vrlo popularni.

Zašto se oglašavati na Facebooku?

Oglašavanje na Facebook-u ide na ruku poduzetnicima, tvrtkama i organizacijama koje jednostavno, relativno ekonomično i brzo pronalaze nove klijente. Većina generacije Y (milenijalci, rođeni između 1980. i 2000. godine) i generacije Z (rođeni poslije 2000., praktički se rađaju s mobitelom u rukama) posjeduje profile na Facebooku.

Metode oglašavanja na Facebooku

PPC – Pay-Per-Click, plaćate samo kad korisnik klikne na Vaš oglas i tako posjeti Vašu stranicu.
CPM – Pay per Impression, plaćanje po tisuću prikazivanja Vašeg oglasa.

Cijena oglašavanja na Facebooku

Facebook Vam omogućava da svoje oglase ciljate prema lokaciji, godinama, spolu, statusu, interesima, ključnim riječima, radnom mjestu i sl. Oglašavanje na Internetu je jeftinije nego u bilo kojem drugom mediju. Proračun oglašavanja na Facebooku određujete sami.

Tabitha oblikovanje izrađuje, otvara, kreira poslovne stranice na Facebook-u društvenoj mreži. Nudimo opciju mjesečnog ažuriranja i vođenje ili zasebno ili u skladu sa ažuriranjem vaše internet stranice, do 3 puta tjedno, odnosno 12 puta mjesečno.

Također, u paketu može doći ažuriranje i ostalih društvenih mreža, prema dogovoru: Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest, YouTube…

Za detaljnije informacije obratite se na mail: info@tabitha.hr