Google +

Google-plus

Google + je isto što i Facebook, samo u vlasništvu Google-a:) i zato morate biti na Google+! Društvena mreža Google+ nudi tvrtkama da kreiraju i ažuriraju svoje poslovne stranice firme. Sadržaj tih stranica je ono što se prikazuje u prozoru s desne strane na rezultatima pretraživanja ili na pretraživanju na Google karti. Tamo je na vrhu karta, fotografije, Street View, pa ispod naziv firme, adresa, telefon, radno vrijeme, komentari korisnika. To su sve podaci koje unosite i uređujete na svojoj Google+ stranici od firme i ujedno i prvi kontakt korisnika s vama i vašom firmom.

Google Business je također odličan način za pozicioniranje poduzeća u određenoj niši na određenoj lokaciji. Iako se može činiti da je Google Business potrebniji samo u određenim segmentima, kao što je na primjer turizam, to nije točno. Trebaju ga koristiti svi koji se žele povezati s lokalnim stanovništvom i njihovim gostima te im biti na raspolaganju točno u trenutku kada im trebaju vaše usluge, odnosno kada je Googlaju. Ako na lokalnoj razini i imate veliku konkurenciju, ovako se možete istaknut i postati lider u vašoj niši. Zato je jako važno da to bude estetski i lektorski korektno, da podaci budu točni, te da fotografije budu što kvalitetnije. Od izuzetne važnosti je vođenje i redovito ažuriranje jer Google po tome zaključuje da ste tu i da ste aktivni i automatski vas diže na rezultatima pretraživanja.

Tabitha oblikovanje izrađuje, otvara, kreira poslovne stranice na Google + društvenoj mreži. Nudimo opciju mjesečnog ažuriranja i vođenje ili zasebno ili u skladu sa ažuriranjem vaše internet stranice, do 3 puta tjedno, odnosno 12 puta mjesečno.
Također, u paketu može doći ažuriranje i ostalih društvenih mreža, prema dogovoru: Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter, Pinterest, YouTube…
Za detaljnije informacije obratite se na mail: info@tabitha.hr