Instagram

Instagram

S više od 400 milijuna aktivnih korisnika, jedna je od popularnijih društvenih mreža, te oko 40 milijardi fotografija podijeli se dnevno putem Instagrama.
Sve omiljenija društvena mreža u Hrvatskoj, a posebno među mlađom populacijom i poslovnim krugovima 21 stoljeća.
Iako bi se moglo i pomislili kako svoje „slikovne profile“ imaju samo velike tvrtke, poznati svjetski mediji i javne ličnosti.
Instagram je zapravo idealan izbor upravo za male tvrtke jer je besplatan, njegovi korisnici su znatno aktivniji od korisnika bilo koje druge društvene mreže, a i zato jer „slika vrijedi tisuću riječi“.
Jedna Forresterova studija pokazala je da brendovi putem Instagrama imaju daleko veći uspjeh u animiranju fanova (lajkovi i komentari), nego putem Facebooka i Twittera.
Instagram je tako tvrtkama donio 58 puta više lajkova i komentara po „fanu“ nego Facebook, te 120 puta više nego Twitter.

Tabitha oblikovanje izrađuje, otvara, kreira poslovne stranice na Instagram društvenoj mreži.
Nudimo opciju mjesečnog ažuriranja i vođenje ili zasebno ili u skladu sa ažuriranjem vaše internet stranice, do 3 puta tjedno, odnosno 12 puta mjesečno.

Također, u paketu može doći ažuriranje i ostalih društvenih mreža, prema dogovoru: Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter, Pinterest, YouTube…
Za detaljnije informacije obratite se na mail: info@tabitha.hr