Izrada web stranica cijena

Izrada web stranica cijena ovisi o puno faktora, kao što su brzina web stranica, atraktivnost web stranica, optimizacija internet stranica, veličina i struktura same stranice. Cijena izrade web stranice je vrlo varijabilna, te tako možete kod deset dizajn studija dobiti deset različitih cijena.

Iz naše ponude izdvajamo posebno kreirane pakete internet usluga, dizajn i izrada web stranica cijena, marketing i promocija na webu, Facebook i Google oglašavanje prema statistikama najčešće traženih proizvoda, gdje možete pronaći ponudu izrada web stranica cijena za kompletan internet marketing. Za sve ostale individualne potrebe, pristupa se izradi prema željama i realnim potrebama pojedinog klijenta. Paketi i individualni internet program u svemu se izrađuje prema standardima i vizualnom kodeksu naručitelja. Za vas krojimo paket i cijene po mjeri! Izaberite za sebe najbolje uz optimalnu cijene!

Trebate izradu web stranica i dobar web dizajn, a niste sigurni kako izabrati najbolje riješenje u moru ponuda izrada web stranica cijena?

Nije nimalo čudno, ako ste zbunjeni, jer u pravoj poplavi ponude različitih rješenja i cijena, teško bi se snašao i iskusni poznavatelj web tehnologija.
Danas, gotovo svatko, može napraviti web stranicu. Postoje brojni alati koji, potpunom laiku, omogućuju da sa nekoliko klikova mišem, napravi web stranice.

Brzina web stranice ovisi o optimizaciji weba tj. optimizaciji same web stranice. Najčešće ovisi o samim materijalima na webu, slikama, tekstu, pri čemu je naglasak na obradi slika za web. Smanjivanjem veličine same slike, dobivamo brže web stranice, ali pritom moramo paziti da pri sažimanju slika ne „pati“ previše kvaliteta. Formati slika su najčešće u jpg. i png. formatu.

Optimizacija web stranice se može vidjeti u http pozivima što ih web stranica ima. Naravno, što manje poziva prema serveru, web stranica je brža.

Cijena web stranica ovisi i o ovim parametrima kao: da li je sama web stranica rađena u cms-u, da li je preuzet sami „template“ nekog cms-a.

Ipak najčešći parametar cijene izrade web stranice je struktura same web stranice, tj. koliko je velika sama web stranica po stavkama menija.  Domena i hosting isto tako pridonose cijeni izrade web stranica, kao i održavanje samih web stranica.

Prema našem iskustvu najbolje prolaze web stranice koje imaju redovito/mjesečno održavanje, u što ulaze:

svakodnevna ažuriranja materijala, objavljivanje postova, vijesti, razni događaji: eventi, akcije, party-i, nagradne igre,  izrada profila/stranica na različitim društvenim mrežama, povezivanje sa društvenim mrežama, nadogradnja web stranica, trajna optimizacija za tražilice i ostali internet marketing. To su u većini slučajeva uspješne tvrtke i vrlo dobro znaju koliko je internet danas bitan faktor poslovanja.

Izrada web stranica apartmana,  je najčešća tražena usluga zbog razvijenosti turizma u Hrvatskoj. Nudimo različite predloške, personalizirane stranice sa različitim modulima, „widget-ima“,  te prijavu na različite turistički relevantne web servise i stranice.