Marketing agencija i dizajn studio za vrste promocija.

GRAFIČKI DIZAJN

Izrada grafičkog dizajna, priprema za sve vrste tiska, izrada knjige standarda, brendiranje

graficki dizajn

Grafički Dizajn je postupak koji najčešće uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije, fotografije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja. U konačnici grafički dizajn daje sliku vašeg proizvoda, usluge ili brenda.

Grafički dizajn je sveprisutan, u novinama, časopisima, na webu, pakiranju proizvoda, na plakatima, oglasima, znakovima itd. Njime se stvara vizualna prezentacija tvrtke, privlače korisnici (ciljano tržište) te povećava prodaja poslovne djelatnosti.

Više

IZRADA WEB STRANICA

Izrada CMS-a, HTML, CSS, Js, Flash, aplikacije, hosting, domene

web

Način prezentacije na Internetu svakim danom postaju sve opsežniji. Povećava se broj browsera, socijalnih mreža i tehnologija kojima se sadržaj prikazuje. Pratiti te trendove, osiguravati preglednost, ugodan dizajn i jednostavno surfanje Vašom internet stranicom naša je obaveza. Tijekom procesa izrade web stranice često su potrebne edukacije klijenta o novim tehnologijama i poslovnim mogućnostima. Na ovaj način maksimiziramo uslugu, te klijent dobiva više od očekivanja.

Više

PRINT I TISAK

Offset tisak i digitalni print, digitalni tisak velikih formata, slijepi tisak, sitotisak, zlatotisak, UV lak

print&tisak

Iako živimo u doba elektronskih medija i interneta, cjeloviti marketing nezamisliv je bez tiskanih materijala. Tisak se može dijeliti u više kategorija npr. kalendari, rokovnici, privjesci, kemijske olovke, jakne, torbe, majice, kape i sve ostalo što se može tiskati ili na čemu se može otisnuti vaš logotip, vaša marketinška poruka ili slogan. Izrađujemo grafičku pripremu materijala za tisak za sve tehnike tiska.

Više

PROMOCIJA

Gerilla marketing, promotivni artikli, dotisak, personalizirani marketing

promocija

Cilj ove marketinške koncepcije je kreiranje proizvoda i usluga koje će zadovoljiti želje i potrebe potrošača, a samim tim ostvariti i ciljeve promocije ili kampanje. Trend visoke mobilnosti suvremenog načina oglašavanja u terminima provođenja sve više vremena na otvorenom, na ulici, u prometu i dostatan kapacitet slobodne pažnje pri istom, dovelo je do toga da je outdoor postalo jedno od najefikasnijih sredstava promocije. U sklopu naše djelatnosti pokrivamo sve vrste indoor & outdoor događanja, in store promocija, merchandising, sampling, menagement sajmova, management specijalnih događanja, lansiranje novih proizvoda, dizajn ambalaže i slično.

Više

INTERNET MARKETING

SEO optimiziranje, dizajn i izrada newslettera, društevene mreže, internet oglašavanje

internet marketing

Praćenje razvoja novih trendova iznimno je zahtjevan posao i jedan od ključnih faktora uspješne online kampanje. Moderno dizajnirana web stranica potpomognuta SEO optimizacijom, spremna je za e-marketing, društvene mreže i ostale internet kanale prodaje. Samo internet oglašavanje ima nekoliko prednosti u odnosu na konvencionalne oblike. Ključna prednost je daleko niža cijena, zatim mogućnost preciznog ciljanja željenih skupina i na kraju lako mjerljiv povrat investicije. Svakodnevno oglašivač može pratiti sve relevantne statistike o posjetiteljima svoje internet stranice odnosno kupcima pojedinog proizvoda ili usluge.

Više

Reference