PERSONALIZIRANI MARKETING

Specijalni promo artikli

personalizirani-marketing

Jedan od važnih marketinških trendova svakako je personalizirani marketing, u čijem je središtu korisnik te njegove želje i potrebe. Imate ideju, a neznate kako bi je realizirali obratite se nama. Imamo višegodišnje iskustvo u narudžbi, proizvodnji, željenom tisku i realizaciji proizvoda iz cijele Europe. Za taj proces je potrebno izdvojiti više vremena i truda nego za naruđbu uobičajenih promocija. Okvirno vrijeme trajanja do same isporuke proizvoda je oko 3 mjeseca uz uvjet avansnog plaćanja. Također, je bitno naglasiti da je ovdje potrebno prilagoditi tražene količine zahtjevima europskih proizvođača, kako bi se dobila najpovoljnija financijska isplativost. Iz našeg asortimana možemo izdvojiti uspješno realizirane artikle za potrebe promiđbene kampanje u vidu maskota ili lopti.

Podrazumijevaju specifične poslovne poklone koje bi tvrtke djelile prigodom raznih promotivnih kampanja ili uz specijalne prigode, datume, obljetnice ili neke druge događaje. Najčešće se to radi o personaliziranim tj. potpisanim ili otisnutim proizvodima, te poklon artiklima izrađenim ili nabavljenim po unaprijed definiranim pravilima ili elementima izrade.

Mogu biti u vidu personaliziranih kalendara, rokovnika, specijalnih privjesaka, mirisa, čaša za kavu, Lopti, maskota, event narukvica, bova, zorbova, raznih tekstilnih proizvoda i slično. Dobava, izrada i tisak kod ovakvog načina promocije traje malo dulje jer se trebaju ispuniti specifični uvjeti izrade i tiska.

U većini slučajeva se radi i o većim količinama i proporcionalno tome i cijenama samih proizvoda.

Personalizirani marketing radovi

Više