Promocija je svaki oblik komunikacije čija je uloga informiranje o proizvodu, uslugama ili brendu.

Tabitha oblikovanje svojim klijentima jamči vrhunske usluge savjetovanja, oglašavanja i upravljanja komunikacijskim aktivnostima. Veliku pažnju posvećujemo kvalitetnim odnosima s medijima, kreativnom dizajnu i originalnom marketingu. Uspješno upravljamo sponzorskim i donatorskim programima.

GERILLA MARKETING

Promocija na ulici

gerrila-marketing

Gerilla marketing – nekonvencionalno oglašavanje koje za cilj ima maksimalan doseg za što manje novaca. Kreativan je alat za poduzetnike koji žele skrenuti pozornost na sebe, a pri tome ne potrošiti velike količine novaca na promociju. Kupci vaših proizvoda imaju različite navike, potrebe i preferencije. Ipak, imaju i neke zajedničke osobine. Kada hodaju, obično hodaju ulicama. Na što ciljamo? Ulice su najfrekventnija područja gradova. Orginalno osmišljenu marketinšku poruku vidjet će tisuće ljudi.

Više

PROMOTIVNI ARTIKLI

Poslovni pokloni

promotivni-artikli

Poslovni pokloni prvenstveno su znak pažnje prema lojalnom kupcu, suradniku i radniku. Također, sve su bitniji dio marketinga svake tvrtke, ali naravno poslovni pokloni nisu samo reklama oni su način da se iskaže poštovanje, povjerenje i potvrdi suradnja. Kako se poslovni pokloni kupuju u većim količinama, valja voditi računa da ih pripremite na vrijeme. Definirajte što ćete pokloniti. Najčešći poslovni pokloni su jednostavni promotivni artikli, kemijske, rokovnici, USB stikovi, kalendari, majice s logotipom, privjesci lijepo upakirani u vrećicu sa vašim logotipom.

Više

DOTISAK

Dotisak majica, olovaka, privjesaka i dr.

dotisak-u-tisku

Dotisak na razne promotivne artikle vršimo u nekoliko tehnika tiska, ovisno o potrebi: sitotisak, tampon tisak, slijepi tisak, foliotisak i sl. Mogu se dotiskivati tiskani materijali, promotivni pokloni, tekstil, PVC proizvodi, ekskluzivni pokloni, kutije i dr.

Više

promocija email

Promotivni email

20. May 2015.

izrada newslettera, izrada e-newslettera

Promotivni emailovi

20. May 2015.