PROMOTIVNI ARTIKLI

Promotivni artikli su neizbježan dio marketinga svake tvrtke.

promotivni-artikli

PROMOTIVNI ARTIKLI ili poslovni pokloni, mogu biti izvrsna promidžba za Vašu firmu, brend, proizvod  ili uslugu, jer se gotovo na svaki promotivni artikl  ili poslovni poklon može otisnuti vaš logotip, pri tome se izuuzetna pažnja posvećuje zadanim standardima vizualnog identiteta vaše tvrtke, počevši od boja, tipografije, fontova ili ostalih zadanih elemenata tiska.  Sami promotivni artikli ili poslovni pokloni su različitog porijekla, vrste ili namjene, te se biraju prema vlastitim tendencijama. Promotivni artikli ili poslovni pokloni se mogu personalizirati ili po izradi ili po tisku.

Promotivnim artiklima tj. poslovnim poklonima možete na simpatičan način darivati svoje sadašnje, popraviti odnose sa bivšim, te nagraditi buduće poslovne klijente.

Kreativna i inovativna promocija uvelike može biti ključ osvještavanja vašeg brenda u Hrvatskoj, pa i na širim tržištima vašeg poslovanja. Tvrtke na taj način postaju prepoznatljive i prihvaćene, te osim same reklame putem promotivnih artikala, etabliraju svoj brand.

Trebate poslovne poklone, originalne promotivne artikle, POS materijale, vrećice ili pakiranja, a ne zadovoljava vas uvijek isti izbor standardne ponude na tržištu?
Naša ponuda je širokog spektra pa svaki kupac može pronaći nešto za sebe. U rasponu od osnovnih promotivnih artikala i poslovnih pokloni kao što su npr. olovke, upaljači, kalendari, t-shirt majice, polo majice i kape pa sve do USB stick-ova, digitalnih okvira, metalnih olovaka, kišobrana, jakni, tisak na boce i dr. .

Naravno, kako bi naša usluga bila potpuna nudimo vam grafičku pripremu za tisak, aplikaciju istog prema vrsti dotiska.

POSLOVNI POKLONI I PROMOTIVNI ARTIKLI U PONUDI

Privucite nove klijente

Najlakši način doprijeti do novog klijenta je putem znaka pažnje ili poklona. Ovdje je važno voditi računa o odabiru poklona koji mora biti u skladu sa poslovnom politikom tvrtke, te mora pratiti propisane vizualne standarde. Danas svaka tvrtka u svom poslovanju barem nekoliko puta godišnje naručuje i dijeli promotivne poklone. Takav način poslovanja je postao uobičajen i nužan.

Naša misija je pružiti klijentima i partnerima adekvatan i profesionalan odgovor na njihove upite i zahtijeve. Stoga se trudimo na vaše upite odgovarati u što kraćem roku. U suradnji sa nekoliko velikih dobavljača i proizvođača promotivnih artikala, najčešće smo u mogućnosti isporučiti sve tražene vrste promocija i u dogovorenim rokovima. Ukoliko niste sigurni što bi odabrali, kontaktirajte nas kako bi vam svojim iskustvom pomogli u odabiru adekvatnih promocija.

Promotivni artikli radovi

Više