Bedževi i spužva privjesci

BEDŽEVI I MAGNETI
Naručitelji su tvrtke različitih profila poslovanja, trgovačke kuće, studentske udruge, građanske inicijative, informatičari, turističke agencije i drugi.
Dizajn prijedloga izgleda bedža ili magneta se izrađuje u skladu sa potrebnim formatom, te
u skladu sa vizualnim standardom tvrtke.
Bedževi u okrugloj – klasičnoj varijanti, mogu biti različitih formata 25 mm, 37 mm ili 56 mm, a najčešće se upotrebljavaju u skladu sa konkretnim distributivnim potrebama.
Bedževi ili magneti klasični – okrugli ili u elastičnoj izvedbi ili u PVC kučištu printaju se u jednoj ili više boja, jednostrano.
Uobičajen je tisak slike, logotipa sa istaknutom slikom, djelom slogana ili kratkom parolom, koja ukazuje na brand, proizvod ili trenutnu promociju.
Vrlo često se upotrebljavaju kad je prilika za akcijsku ili promotivnu kampanju, kao prateći poslovni poklon, kao poklon vjernim kupcima ili kao gerila marketing.
Omiljeni su u mlađoj populaciji poslovnih subjekata, raznim udrugama i inicijativama, te kod tvrtki kojima je ciljana populacija orjentirana suvremenom načinu komuniciranja.
Naručitelji s velikom pažnjom pristupaju dizajniranju i konačnom izgledu i izvedbi bedževa ili magneta, jer u konačnici računaju sa vrhunskom reklamom uz minimalna ulaganja.
Bedževi ili magneti mogu postati specifična spona između vašeg klijenta i vas, jer kreativnošću ukazujete na svoj brand, kvalitetu, rejting i time direktno utječete na bolje poslovanje.
Stoga, nemojte zanemariti grafičko riješenje i kvalitetnu izvedbu bedža ili magneta, kao odličnog promotivnog sredstva.
Kreirati ćemo za vas personalizirani bedž ili foto magnet koji ćete poklanjati sa osmjehom!

SPUŽVASTI PRIVJESAK

Naručitelji su tvrtke različitih profila poslovanja, proizvođači, trgovačke kuće, osiguravajuće tvrtke, autokuće, uslužne djelatnosti i drugi.
Dizajn izgleda samog privjeska se izrađuje u skladu sa potrebnim formatom, te
u skladu sa vizualnim standardom tvrtke.
Spužvasti privjesci mogu biti različitih dimenzija i oblika, te u jednobojnoj ili color varijanti. Veže se na gumi/špagi u različitim bojama, sa uključenim metalnim ringom i kuglicom.
Uobičajen je tisak slike ili logotipa, jednostrano ili obostrano.
Vrlo često se upotrebljavaju prilikom promotivih kampanja, kao poslovni poklon ili kao gerila marketing.
Omiljeni su širokom spektru tvrtki i namjenjeni su raznolikoj ciljanoj populaciji.
Tvrtke naručitelji s velikom pažnjom pristupaju dizajniranju i konačnom izgledu i izvedbi spužvastih privjesaka, jer isti spadaju u vrlo dobro prihvaćeni reklamni materijal.
Spužvasti privjesci često su dugotrajan podsjetnik vašeg klijenta na vaš brand, jer njime ukazujete na svoj profinjeni ukus, te uz podizanje rejtinga direktno utječete i na poboljšavanje poslovanja.
Naša je preporuka, da uz ozbiljnju promotivnu aktivnost, bez bojazni poklanjate spužvasti privjesak.
To je igra na sigurno i neće vas ostaviti bez rezultata.
Mi ćemo za vas dizajnirati, izraditi i zapakirati u prozirne poklon vrečice, spužvasti privjesak koji će biti vaša idealna reklama.