mesh-banner-i-montaza-na-lokaciji

Banneri i reklamne cerade idealno su rješenje kada se želimo brendirati ili promovirati na većim površinama, u velikim prostorima ili eksterijerima. Brza izrada, niska cijena te mobilnost i laka implementacija cerada na različite pozicije, kako unutarnje tako i vanjske, čine ih jednim od najpopularnijih sredstava za vizualnu promociju.

Digitalni tisak na PVC cerade. Dimenzija bannera po želji kupca, dorada je moguća sa pojačenim rubovima (za veće formate) i ringlicama/ringovima, a za montaže koje idu na fasade preporučamo FM profile zbog urednije motaže i špananja cerade (da se dobije ravna ploha).

Banner je prilagođen za sve vanjske uvjete što znači da može biti na kiši, snijegu ili suncu. Omogućava vam višekratnu uporabu uz pravilno skladištenje. Uz sve te prednosti kvaliteta vizuala ostaje ista. Želite li se promovirati npr. na sportskim terenima, građevinskim objektima ili bilo kojim specifičnim lokacijama, a da budete uočljivi i drugačiji, izradite svoj banner ili ceradu.

Dugogodišnje iskustvo u poslovima grafičke pripreme, tiska, dizajna i organizacije te konstantno ulaganje u znanje i opremu garancija su vrhunske kvalitete naših proizvoda i usluga.
Kvaliteta, odgovornost i profesionalnost prema kupcima i suradnicima, vrijednosti su koje su oduvijek činile sastavni dio poslovne politike tvrtke i koje su stvorile povjerenje u naše proizvode i usluge.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na info@tabitha.hr