Izrada ekološke brošure

By 24. March 2017.Print i tisak
izrada ekološke brošure

Najčešće ih izrađuju tvrtke, obrti, agencije ili ugostiteljski objekti. Format, obim tj broj stranica i vrsta papira, tiska i uveza ovisi o budžetu, količini i vrsti informacija koje se žele prezentirati te dojmu koji želimo ostaviti.

Brošure, prospekti i katalozi, vrlo su povoljan i efektivan naćin promocije Vaše tvrtke ili određenog proizvoda koji želite ponuditi. Mogu biti u raznim dimenzijama, sa različitim brojem stranica, dorađeni na različite načine, ali što je najvažnije trebaju biti kreativno osmišljeni i atraktivni te odražavati originalnost Vašeg proizvoda, usluge ili cjelokupnog poslovanja tvrtke.
Cijena tiska brošure, kataloga ili prospekta ovisi o dimenzijama, gramaturi papira, količini i broju stranica, ovisno o količini informacija koju trebaju prenjeti.

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska kataloga i brošura po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak .