Popup stalak / Pop up pano / Popup banner

By 23. December 2016.Print i tisak
pop-up-stalak

POP-UP stalak (eng. pop-up display) je promotivni stalak sa velikom reklamnom površinom (za razliku od roll-up stalka), jednostavnim i brzim postavljanjem, vrlo laganom aluminijskom konstrukcijom. Pogodan je za sajmove, prezentacije ili konferencije. Grafike se vrlo jednostavno postavljaju pomoću magnetnih traka. Uz pop up dolazi i torba sa kotačićima za jednostavnije pomicanje i transport.

Pop up samostojeći pano

Pop up pano se sastavlja vrlo lako u 5 minuta, te vam nije potreban nikakav alat s obzirom da nema vijaka i matica. Grafike se učvršuju s magnetom tako da su iznimno izdržljive. Tiskane su na ceradi tako da s mogu koristiti i vani. Ukoliko imate reflektore to će zasita dati živosti vašoj grafici i istaknuti vas u svim prostorima.

Prezentacijski pano ili banner istaknuti će i promovirati vaš brand na konferencijama ili izložbama osobito upotpunjen s štandom. Kvalitetno dizajnirani i postavljeni u jednu cjelinu istaknuti ćete vaš branding do maksimuma.

Pakiranje:

  • pop-up zid
  • prijanjajuće magnetske trake
  • 2 halogene lampe
  • torba sa kotačićima
  • kartonska kutija

Pop-up stalak je idealno rješenje kada tvrtke ide na dislociranu prezentaciju, konferenciju, sajam ili drugi event. Pop-up stalak je vrlo mobilno promotivno rješenje.

Pop-up stalak sadrži kofer na kotačima (to je transportna kutija koja postaje promotivni pult – vidi sliku lijevo), te 2 reflektora koji se mogu ukopčati izravno u struju (220 V, preporučamo produžni strujni kabel).

Kod kupovine pop-up stalaka, kada se radi o večim količinama – možete dobiti odlične popuste. Također, preporučamo kupovinu pop-up stalaka zajedno sa barem jednim vizualno usaglašenim roll-up stalkom (“pingvin”) kako bi promotivna poruka bila što efektnije predstavljena i prihvaćena od uzvanika na događaju gdje se predstavljate.