UV direktni tisak

By 22. January 2015.Vijesti

UV direktni tisak na razne pločaste materijale kao što su: kappa ploče, forex ploče, pleksi ploče, PVC ploče, alukobond, razni kartoni i sl.

UV  direktan tisak odrađujemo u izuzetno visokoj rezoluciji 1200x1200dpi, te na površine veličine do 3100 x 1600 mm u jednom komadu. U ponudi imamo i UV tisak s bijelom bojom i sjajnim lakom.

UV tisak je fantastično rješenje za backlight plexi vizuale, te potpuno nezamjenjivo vizualnom kvalitetom pri izradi svjetlećih reklama. UV tisak je najmodernija (pod)vrsta inkjet tiska.

Razlikuje se od drugih vrsta zbog dugotrajnijeg otiska, boja je zapečena na materijalu, odmah suha, UV stabilna, itd.

Sušenje je izrazito brzo (0,2s) zbog UV lampi čija valna duljina odgovara fotoreceptorima u tinti.Tinta ne ulazi u materijala pa je konzistentnost boje puno bolja od drugih tehnika tiska.

Uz sve ostale prednosti, UV tinta je koncipirana na način da ju UV zrake stabiliziraju pa izlaganje suncu ne utječe negativno u smislu blijeđenja tinte tokom dugotrajnijeg izlaganja.

Tiskani materijali  UV direktan tisak su namjenjeni  za vanjske i unutarnje uvjete, te ih naručuju tvrtke različitog spektra poslovanja.

Cijena za UV direktan tisak je najčešće uvjetovana količinom, dimenzijama, doradom i ostalim elementima izrade.

Info na: +385 1 386 26 00,  info@tabitha.hr