Zastave za plažu – beach flag

By 29. March 2017.Print i tisak
beach flag

Super moderna mobilna reklama za tvrdu , meku ili vodenu podlogu. Postupak montaže i demontaže je veoma jednostavan i moguće je raditi zamjenu štampe po želji koristeći istu konstrukciju više puta. Digitalna tisak banera se radi tehnikom sublimacijskog tiska iz role na poliestru.

Priprema za tisak se radi prema rasklopima za banere uz napomenu da tekst mora biti udaljen od ivice banera bar za nekoliko centimetara, tisak je moguće raditi u punom koloru.

Zbog svog zanimljivog oblika idealan je za razne događaje: festivale, sajmove, izložbe, sportske događaje, kao i reklama ispred i unutar poslovnog prostora. Beach flag je komplet koji se sastoji od jake i istovremeno elastične fiberglass konstukcije, zastave printane u punom koloru na poliesterskom materijalu i postolja koje omogućuje dinamičko rotiranje konstrukcije. Vrlo je laka za montiranje i prenošenje sa jednog mesta na drugo posto uz nju možete dobiti i torbu za prenošenje. Može se postaviti na mekanu zemlju, na asfalt, na pjesak i unutar poslovnog prostora. Reklamna zastava ima rotirajući mehanizak protiv udara vetra i nemoguće ju je oboriti ili podrapati.