Izrada roll-up bannera sa UV tehnikom tiska na flimu

By 9. February 2015.Nekategorizirano

Izrada roll-up bannera sa UV tehnikom tiska na flimu je specifično zbog tehnike tiska koja je najnovija tehnologija, time su proizvodi kvalitetniji i sami procesi su brži, kao i zbog materijala u ovom slučaju filma koji je kvalitetan i elastičan. 

Dolazi sa praktičnom torbom za nošenje. Grafiku je moguće mijenjati na samom rollupu više puta. Grafika se može izrađivati na banneru(cerada), papiru, PVC filmu. Cijena roll-up banera na filmu ovisi prvenstveno o količini, formatu, te specifičnim zahtjevima u doradi (ekstenzije ili dodaci na roll-upu).

UV tisak je fantastično rješenje za backlight plexi vizuale, te potpuno nezamjenjivo vizualnom kvalitetom pri izradi svjetlećih reklama. UV tisak je najmodernija (pod)vrsta inkjet tiska.

Razlikuje se od drugih vrsta zbog dugotrajnijeg otiska, boja je zapečena na materijalu, odmah suha, UV stabilna, itd

Sušenje je izrazito brzo (0,2s) zbog UV lampi čija valna duljina odgovara fotoreceptorima u tinti.
Tinta ne ulazi u materijala pa je konzistentnost boje puno bolja od drugih tehnika tiska.

Uz sve ostale prednosti, UV tinta je koncipirana na način da ju UV zrake stabiliziraju pa izlaganje suncu ne utječe negativno u smislu blijeđenja tinte tokom dugotrajnijeg izlaganja.
Tiskani materijali UV direktan tisak su namjenjeni za vanjske i unutarnje uvjete, te ih naručuju tvrtke različitog spektra poslovanja.
Cijena za UV direktan tisak je najčešće uvjetovana količinom, dimenzijama, doradom i ostalim elementima izrade.

Info na: +385 1 386 26 00, info@tabitha.hr