TikTok je donio brojne beauty trendove

By 25. March 2022.Nekategorizirano

Uz rastuću popularnost TikToka i videozapisa od 60 sekundi, nebrojeni trendovi ljepote postali su viralni tijekom prošle godine, a ova četiri bila su daleko najpopularnija

TikTok je jedna od najpopularnijih i najutjecajnijih društvenih mreža u posljednje vrijeme, ali i mjesto nastanka novih trendova u različitim nišama, za različitu publiku.

Za postizanje poznatog efekta ‘sun blush’ nanesite dodatnu dozu rumenila, s ovim proizvodom u prahu lagano nanosite sloj po sloj sve dok ne postignete željeni učinak. Vrlo pahuljastim kistom koncentrirajte se na obraze, no nemojte zaboraviti i nos.

Zavjesa šiške 

TikTok je zaslužan za povratak zavjesa šiški, velikog trenda iz 60-ih i 70-ih. TikTokeri objavljuju tutoriale kako kod kuće odrezati šiške. Ideja je odrezati šiške u visini očiju, čineći ih dužim sa strane i podijeliti na pola, no za one manje vješte sa škarama svakako je preporučljivo radije se predati u ruke iskusnog frizera.

Lažne pjegice

Lažne pjegice ponovno su se pojavile na TikToku s novim oblicima i proizvodima koji pomažu u njihovom kreiranju kao što su sjenila, lak za kosu, kana, pa čak i samotamnjenje.