Zašto je internet važan za vaše poslovanje

By 4. November 2022.Nekategorizirano

Neovisno o tome jeste li mali ili veliki obrtnik ili poduzetnik te kojom se vrstom posla bavite, svakodnevno vam je potreban internet.

Podaci Državnog zavoda za statistiku pokazuju kako gotovo 80% hrvatskih kućanstava ima pristup internetu. To znači da gotovo 80% vaše publike možete pronaći upravo na internetu. Kako ćete ih targetirati tema je za neku drugu priliku, ali za početak je važno da znate sljedeće brojke:

  • 91 posto Hrvata internet koristi za prikupljanje informacija o proizvodima i uslugama te čitanje vijesti
  • 80 posto gleda video sadržaj
  • 79 posto komunicira putem e-mailova
  • 69 posto koristi društvene mreže
  • 33 posto Hrvata kupuje odjeću, kućne potrepštine, ulaznice i elektroniku online

Hrvatska ima još mnogo potencijala koji samo treba probiti barijeru digitalnog. Istraživanja pokazuju da digitalna ekonomija raste i do 7 puta brže od klasične. Drugim riječima, kompanije i gospodarstva koja su prepoznala potencijal digitalizacije te je počeli primjenjivati u poslovanju, rastu drastično brže. A za to im je potreban – neograničeni pristup internetu, bilo gdje i bilo kada.

Neograničeni pristup internet znači bržu reakciju

Današnji tempo života od poduzetnika i obrtnika zahtijeva da budu prisutni na digitalnim platformama. Vaši potencijalni klijenti provode dosta vremena u digitalnom svijetu pa je nužno da i vi budete tamo te putem interneta i društvenih mreža izgradite brand. Budite konkurentni i nemojte propuštati potencijalne poslove samo zbog nemogućnosti pristupa internetu jer ste potrošili gigabajte iz tarife ili ste izvan dometa svoje WiFi mreže. Neodgovaranje na upit na Facebooku, nemogućnost skidanja privitka koji vam je klijent poslao ili nepravovremeno odgovaranje na mailove nisu dopustivi.

Neograničeni internet = brža reakcija = bolja prilika za sklapanje poslova

Poduzetnici tragaju za uslugama koje donose rješenje njihovih svakodnevnih problema i omogućuju uštedu, a u poslovanju im je važno neograničeno korištenje interneta, razgovora i SMS poruka. U toj neograničenoj slobodi komunikacije možete uživati zahvaljujući Tele2 koji je jedini teleoperater na tržištu RH koji na mobitelima omogućuje neograničeni internet, razgovore i SMS poruke u tarifi Raspali s Bezbroj GB za 169 kuna mjesečno.Powered byTele2