Facebook oglasna kampanja za Orbit

By 29. December 2011.Vijesti

Link: http://www.facebook.com/OrbitSuperHeroj.hr
Opis: Facebook promocija za gerila kampanju Orbit Hrvatska
Ime: Orbit
Zanimanje: Super Heroj
Čudno zanimanje? Kako za koga! Nisam tipičan super heroj. Ne trebam dokazivati super moći. Moja moć je da pomažem regulirati pH vrijednost u ustima koja se snižava nakon konzumacije jela i pića te povećavajući količinu sline pomažem zaustaviti negativan utjecaj kiselina i štitim zube od nastanka karijesa. Za mene ne postoji »mission impossible«. Stalno sam u pokretu, među ljudima, uvijek u borbi protiv zubnih naslaga.

Facebook oglasna kampanja za Orbit Super Heroj – Hrvatska

Oglasi na Facebooku

Facebook oglasi vam omogućavaju da promovirate svoje proizvode, tvrtku, da privučete više korisnika na vašu Facebook stranicu i povećate broj fanova ili da privučete više potencijalnih kupaca. Facebook oglasi vam pružaju mogućnost da oglašavate svoj web stranicu, blog, Facebook grupu, stranicu ili događaj.

 

Zašto se oglašavati na Facebook-u?

Facebook je društvena mreža sa oko 700.000.000 korisnika širom svijeta i preko 2.000.000 korisnika iz Hrvatske i predstavlja najbolji kanal oglašavanja i obraćanja vašoj ciljanoj skupini.
Plaćeno oglašavanje se vrši putem kombinacije banera i tekstualnog oglasa sa desne strane i moguće ga je usmjeriti na konkretne grupe ljudi. Facebook je najmoćnija oglasna platforma kada je u pitanju segmentacija korisnika i nijedna druga oglašivačka mreža ne nudi takvu preciznost ciljanja korisnika.