Internet marketing je reklamiranje proizvoda putem interneta kanala prodaje.

GOOGLE OGLAŠAVANJE

Oglašavanje na Google tražilici

seo-optimizacija

Sastavite svoj google oglas, odaberite pojmove za pretraživanje koji opisuju vaše proizvode ili usluge, a zatim postavite proračun. Ako mogući korisnici pretražuju ono što nudite, veća je vjerojatnost da će ih vidjeti.

Vaši postojeći klijenti traže vas po nazivu tvrtke i tako vas pronađu. Potencijalni klijenti, međutim, skloni su pretraživati po djelatnosti ili lokaciji što smanjuje mogućnost da ćete se pojaviti u rezultatima pretrage.

Više

INTERNET KAMPANJA

Zajedničko oglašavanje putem Google-a, raznih društvenih  mreža, putem portala, blogova

internet-kampanja

Internet kampanja ili internet oglašavanje, još se i skraćeno naziva i-marketing, web marketing, online marketing, ili eMarketing, jest oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta. To je sveobuhvatan proces od izrade web stranica, profila na društvenim mrežama, oglašavanja putem oglasnih portala ili internet kanala promocije. Rezultati su lako mjerljivi i vrlo brzo se uoči koliko je kampanja zaista uspješna.

Više

NEWSLETTER/ELEKTRONIČKA POŠTA

Slanje elektroničke pošte na Email liste

newsletter-ili-bilten

Newsletter ili elektronička pošta je moderan način komuniciranja putem e-maila, prema postojećoj bazi kupaca i prema novim kupcima.  Obratite se nama jer smo stručnjaci za dizajniranje i oblikovanje različitih vrsta newslettera.

PERSONALIZIRANI MARKETING

Promo artikli po narudžbi

personalizirani-marketing

Imamo višegodišnje iskustvo u personaliziranom marketingu od same narudžbe, proizvodnje, do željenog tiska i realizaciji proizvoda skoro iz cijele Europe.  Iz našeg asortimana možemo izdvojiti uspješno realizirane artikle za potrebe promidžbene kampanje u vidu maskota ili lopti.

Više
Izrada newslettera – galanterija

Izrada newslettera – galanterija

31. October 2016.

Newsletter akcija

Newsletter akcija

31. October 2016.

Newsletter za turizam

Newsletter za turizam

31. October 2016.

izrada newslettera, izrada e-newslettera

Promotivni emailovi

20. May 2015.