Popis usluga koje pružamo:

  • izrada web stranica
  • izrada web shopa
  • otvaranje i ažuriranje društvenih mreža: Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Pinterest, Twitter, Youtube
  • oglašavanje: Google, Facebook, Instagram

Usluge se naručuju pojedinačno ili kompletno.

Plaćanje se vrši jednokratno ili mjesečno na minimalno 12 mjeseci.

Tabitha oblikovanje d.o.o. marketinška je agencija s dugogodišnjim iskustvom na području internet promocija – internet stranice, društvene mreže, internet marketing i oglašavanje.

  1. Izrada web stranice i web shopa

Izrađujemo CMS WordPress brze i estetski privlačne, visoko rangirane web stranice i web shopove. Izrada je relativno brza i jednostavna za kasnije samostalno ažuriranje ili agencijsko vođenje.

Pročitaj više

  1. Izrada i ažuriranje web stranice + društvene mreže

Tabitha oblikovanje nudi jednokratnu ili mjesečnu uslugu izrade web (internet) stranice ili web shopa. Uz izradu i ažuriranje internet stranice preporučujemo i izradu te mjesečno održavanje društvenih mreža, koje uključuju aktivnosti od 3 puta u tjednu ili 12 puta mjesečno, a u svemu prema dogovoru i savjetovanju sa vlasnikom web stranice. Najčešće se ažuriraju mreže Facebook i Instagram, a ostale mreže ili kanali prema dogovoru odnosno želji klijenta.

  1. Izrada i vođenje društvenih mreža (bez izrade web stranice)

 

Društvene mreže svakim danom se razvijaju i bogatije su s novim mogućnostima. Pored prvobitne uloge komunikacije, imaju i ulogu marketinga, promovirajući druge web-stranice, različite sadržaje npr. fotografije, tekstualne sadržaje, video uratke i sl. Također, danas se sve više koriste u svrhu oglašavanja proizvoda ili tvrtke. Među najpopularnijim modernim društvenim sustavima su: Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIN, Twitter, YouTube, Pinterest i dr.

Tabitha oblikovanje nudi jednokratnu ili mjesečnu, najčešće odabranu opciju promocije, na bazi aktivnosti od 3 puta u tjednu ili 12 puta mjesečno, na minimalni rok od 12 mjeseci. Najčešće odabrane mreže od strane klijenata su Facebook i Instagram, a ostale mreže ili kanali se vode prema dogovoru odnosno želji klijenta.

Pročitaj više

  1. Oglašavanje

 

  • Google oglašavanje u dogovoru s klijentom određujemo budžet i vrijeme trajanja oglasne kampanje. Prema tome se kreira oglas, SEO optimizira, ažurira i vodi kompletna kampanja sa analitičkim izvještajem uspješnosti.
  • Facebook i Instagram oglašavanje

Facebook i Instagram oglašavanje u dogovoru s klijentom određujemo budžet i vrijeme trajanja oglasne kampanje. Prema tome se kreira oglas, SEO optimizira, ažurira i vodi kompletna kampanja sa analitičkim izvještajem uspješnosti.

Sa potpunim povjerenjem obratite nam se na e-mail: info@tabitha.hr

Referenca

tabitha.hr

eurotisak.hr

autopraonica-vulkanizer-extreme.com

abecedaroditeljstva.com

di-frizerskisalon.com

zuna-speed.hr

papageno.hr

hotel-cross.com

herc.hr

pap-promet.hr

scoliotime.hr

hortikultura-soni.hr

satus-racunala.hr

slasticarnica-slatkisnovi.com

rodendaonica-pingo.com

slatkedekoracije.com

globeluxuries.com

dv-carobna-kucica.hr

src-vrapce.com

bioliving.hr

maliraj.hr

sauber-logistika.hr

oscar-igraonica.hr

zea-osiguranje.com.hr

vjerski-tisak.com

flatservis.com

plasman-grupa.hr

shop.cbd.hr

pesla.hr

parken2go.de

zupa-svana.com

djeca.hr

lion-m.hr

malj-interijeri.com

centar-trziste-rada.com

beneficium-posredovanje.hr