Izrada web stranice Nenasilna komunikacija

By 15. March 2023.Izrada web stranica

Izradili smo CMS wordpress stranicu za centar Nenasilne komunikacije Hrvatska.

“Osnovali smo Centar za Nenasilnu komunikaciju Hrvatska s ciljem promoviranja i širenja komunikacijskog modela Marshalla Rosenberga koji se zbog svoje praktičnosti i djelotvornosti pokazao kao učinkovit i snažan alat za razvoj empatije kao temelja praktičnoga življenja nenasilja.

U centru se organiziraju individualne i grupne edukacije o upravljanju odnosima i rješavanju sukoba, edukacije za različite dobne i ciljne skupine, obrazovne institucije te stručnjake i praktičare iz područja obrazovanja, socijalne pedagogije, psihologije, komunikologije i odgojnih te srodnih djelatnosti. Bez obzira tko ste i što radite, možete učiti i širiti model Nenasilne komunikacije, pozivamo vas da nam se pridružite.

Centar za Nenasilnu komunikaciju Hrvatska nudi svaki mjesec besplatna predstavljanja Marshallovog modela Nenasilne komunikacije.”

Kod izrade web stranice korišteni su moderni CMS sustavi i dizajn kako bi korisniku bilo što jednostavnije za korištenje prilikom prijave na edukaciju u centru. Stranica je responzivna, te se sa lakoćom koristi i na mobilnim uređajima.

LINK: nenasilnakomunikacija.hr