Naše usluge

By 21. April 2023.Vijesti

Kao marketinška agencija, nudimo Vam usluge izrade:

 • web stranica i web shopa, po mjeri

 • upravljanja društvenim mrežama: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Behance, Tik-Tok, YouTube
  U današnjem digitalnom dobu, prisutnost na internetu važna je za sve vrste poslovanja. Imati svoju web stranicu i društvene mreže može riješiti neke od najčešćih problema s kojima se kompanije suočavaju:
 1. Nedostatak vidljivosti – Vaša kompanija može biti nevidljiva za potencijalne kupce ako nema prisutnost na internetu. Web stranica i društvene mreže omogućuju vam da budete vidljivi i dosegnete široku publiku.
 2. Gubitak posla – ako konkurencija ima web stranicu i društvene mreže, a Vi ne, to može značiti gubitak posla. Prisutnost na internetu može Vam pomoći da privučete nove kupce i zadržite postojeće.
 3. Nedostatak povjerenja – u današnje vrijeme, klijenti očekuju da kompanije imaju svoje web stranice i društvene mreže. Nedostatak tih elemenata može rezultirati manjkom povjerenja i uvjerenja da je Vaša kompanija legitimna.
  Ako želite poboljšati svoje poslovanje i privući nove kupce, pozivamo Vas da razmislite o izradi web stranice i upravljanju društvenim mrežama. Naša agencija nudi profesionalne usluge koje će Vam pomoći u tome.
  Srdačan pozdrav,