Sada možete s drugima gledati fotografije i video na Instagramu

By 30. March 2020.Vijesti
načajka Co-Watching trebala je navodno biti predstavljena kasnije ove godine, ali su požurili s njome kako bi zadovoljili povećanu potražnju za virtualno povezivanje s obitelji i prijateljima

Instagram od sad korisnicima omogućava dijeljenje objava s drugima putem video poziva kako bi im olakšao povezivanje i druženje u vrijeme širenja pandemije koronavirusa.

Nova značajka Co-Watching nalazi se u sklopu postojećih opcija za video pozive u Instagramu. Trebala je navodno biti predstavljena kasnije ove godine, ali su požurili s njome kako bi zadovoljili povećanu potražnju za virtualno povezivanje s obitelji i prijateljima.

Značajku Co-Watching je još u testnoj fazi uočila Jane Manchun Wong u travnju prošle godine. Već je dostupna brojnim korisnicima. Ako ju još ne vidite, strpite se jer bi trebala stići uskoro.

Aktivirat ćete ju tako što ćete kucnuti na sličicu video kamere u gornjem desnom kutu bilo koje izravne poruke (Direct Message). Nakon što otvorite video brbljanje u donjem lijevom kutu trebala bi se pojaviti sličica fotografije.

Kucnete li ju, otvorit ćete Co-Sharing. Dobit ćete pregled fotografija i video zapisa koji su vam se svidjeli na Instagramu i koje ste pohranili, kao i prijedlozi novih objava koje možete podijeliti s drugim ljudima u grupi, piše Business Insider.

Izvor: tportal.hr