Što treba znati prije izrade web stranice?

By 23. May 2013.Vijesti

Nije nimalo čudno, ako ste zbunjeni, jer u pravoj poplavi ponude različitih rješenja i cijena, teško bi se snašao i iskusni poznavatelj web tehnologija.
Danas, gotovo svatko, može napraviti web stranicu. Postoje brojni alati koji, potpunom laiku, omogućuju da sa nekoliko klikova mišem, napravi web stranica.No, kakav je kvaliteta takvih web stranica? Vrijede li one, uopće?

Vrijede, koliko i cipele koje napravi dječak iz osnovne škole ili keramičke pločice koje postavi krojač. Svatko je majstor svog zanata i točno se zna tko što radi. Ako imate kvar na motoru idete automehaničaru, a kad trebate sastaviti poreznu prijavu idete knjigovođi.

Kad vam trebaju web stranice, obratite se malome iz susjedstva, zar ne?

Naravno da ne. Potražite tvrtke koja se bavi web dizajnom i izradom web stranica. Kažete im što želite, dogovorite cijenu, oni vam naprave web dizajn i postave vaše web stranice na server. Brzo, lako i jednostavno. Problem nastane, ako želite izabrati između dvije, tri ili više ponuda. Jedni su strašno skupi, drugi su nevjerojatno jeftini. Kome povjeriti posao?
Tko će vam napraviti najkvalitetniji web design po prihvatljivoj cijeni?

Nažalost, lako se može dogoditi da ne dobijete ono što vam treba, jer čak i među takozvanim profesionalcima ima dosta onih sa vrlo skromnim znanjem. Njihov najveći domet su lijepo oblikovane i dizajnirane web stranice. I to je sve. Ništa više. Od kvalitetnih web stranica, traži se puno, puno više.Kako prepoznati kvalitetne web stranice?

Ovo je ključno pitanje. Dokle god na njega ne znate precizno odgovoriti, možete očekivati da će vas netko prevarit i da ćete platiti više, a dobiti manje. Upravo zato smo pokrenuli ove web stranice na kojima možete naći sve što trebate znati prije nego što naručite izradu Internet stranica. Nadamo se da će vam naši tekstovi koristiti, pogotovo ako se i sami želite iskušati u izradi web stranica i ako imate smisla za web design.

[hozbreaktop]

Trebate izrade web stranice i dobar web dizajn, a niste sigurni kako izabrati najbolje riješenje u moru ponuda?

[postgallery_slider content=”image” categories=”4″ id=”0″ imageeffect=”reflection” imgheight=”170″ imgwidth=”170″ height=”250″ timeout=”7″/] [hozbreaktop]

Zašto imati svoje stranice?

Što je CMS web stranica ili sistem? CMS sistemi ili aplikacije su programi prilagođeni potrebama korisnika za jednostavan i brz unos novih sadržaja putem administracijskog sučelja na web stranice.
Danas postoji velik broj CMS sistema koji zadovoljavaju uglavnom osnovnu funkciju samostalnog unošenja sadržaja od strane korisnika.
No, to vam neće biti dovoljno ako stvarno želite da vam CMS web stranica bude dodatni generator profita.Više o izradi web stranicama možete saznati ovdje.