Izrada Facebook stranice Orbico i Shell.

By 6. June 2013.Vijesti

Dizajn i izrada Facebook stranice cijena povoljna u sklopu marketing kampanje na Facebooku za tvrtku Orbico i Shell Driven to Extremes.
Facebook stranice su dizajnirane tako da su ukompnirane u vizualnu cjelinu i uklapaju se u Shell koorporativni brending.
U sami dizajni i izgled facebook stranice smo ukomponirali profilnu sliku zajedno s badge slikom ili pozadinskom slikom.
Facebook stranica se sastoji od 6 različitih tabova i aplikacija tj. brendiranih html stranica unutar facebooka.

Izrada facebook aplikacije Foto natječaj

Za potrebe marketing i oglasne kampanje na Facebooku u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i BIH za tvrtku Orbico d.o.o. kreirana je nagradna igra točnije aplikacija Foto natječaj. Facebook aplikacija funkcionira tako da sudionici nagradne igre uplodajau i postave fotografiju uz interesantan opis, komentar ili video. Za najoblji post se glasa, te onaj koji skupi najviše bodova je pobjednik.

Stranicu možete pogledati ovdje: Orbico & Shell Helix Driven to Extremes

Izrada facebook stranice i izrada Facebook aplikacija za Orbico i Shell Driven to Extremes

Što je Facebook stranica?

Facebook fan page ili jednostavno facebook stranica je jedinstvena stranica koju možete kreirati unutar facebook.com domene.

Ona vam omogućava privlačenje neograničenog broja posjetioca, slanje redovnih vijesti i postova o novostima i drugim sadržajima uz držanje fokusa na vašu organizaciju, tvrtku, proizvod, uslugu ili nešto drugo. Razmišljajte o stranici kao mjestu na kojem ćete se susretati sa klijentima različitih profila, razmjenjivati informacije, linkove, poruke ili bilo koje druge sadržaje.

Povećanjem baze korisnika svog facebook stranice možete neposredno promovirati vašu web stranicu i na povećanje prometa svog web-a kao i privlačenje potencijalnih klijenata. Smisao kreiranja ovakve stranice je stalna interakcija sa klijentima koja vam omogućava da osjetite njihov „puls“ kao i da dobijete brze komentare za aktivnosti koje planirate ili trenutno vodite.