Web stranice u našoj ponudi odlikuje preglednost, privlačan dizajn i brzina.

IZRADA WEB STRANICA

Web stranice, WordPress, Mjesečno održavanje

izrada-web-stranica

Dizajniranje internet stranica vršimo u potpunosti u dogovoru sa klijentom, osluškujući i poštujući njegove želje i potrebe. Budući vlasnici web stranica ponekad zanemaruju dizajn i ne računaju na činjenicu da je to aspekt web stranica koji je stvara “halo efekt”, tj. odmah na prvi pogled govori o image-u tvrtke koja stoji iza dotičnih web stranica. Stoga smo ponekad svjedoci kako vlasnici web stranica rade sami sebi “medvjeđu uslugu” povjeravajući dizajn i izradu web stranica, web dizajniranje tvrtkama koje nemaju razvijene estetske vrijednosti u svojim radovima tj. nesvjesno odabiru loš dizajn, najčešće zbog manje cijene, a ponekad i nasjedajući na razna obećanja prodajnog agenta.


Više

WORDPRESS – CMS

Izrada WordPress od nule

programiranje-web-stranica-i-cms

CMS je platforma za online izdavaštvo. To je “User frendly” sistem putem kojega korisnik može sam upravljati sadržajem svoje internet stranice. Pod tim se podrazumjeva ažuriranje, nadopuna, kreiranje sadržaja. Moguća je izrada personaliziranog CMS-a sa različitim dodacima te različitim primjenama.

Programiranje je prilagođeno željama korisnika, te izradi “custom” predložaka. Ažuriranje sadržaja je olakšano putem GUI (Graphic user interface) sučelja i samim time ubrzan protok različitih informacija vezanih za vaš web.


Više

MJESEČNO ODRŽAVANJE STRANICA

Uključuje aktivnosti od 3 puta u tjednu ili 12 puta mjesečno

izrada-logotipa-i-brendiranje

Nudimo uslugu izrade internet stranica, te dodatno uslugu mjesečnog održavanja, na minimalno 12 mjeseci.

Usluga mjesečnog održavanja web/internet stranica uključuje aktivnosti od 3 puta u tjednu ili 12 puta mjesečno, a u svemu prema dogovoru i savjetovanju sa vlasnikom web stranice.

Više